AV Udstyr

Lydanlæg

Vi er ret stolte af vores lydanlæg, som gør at en taler kan bevæge sig frit rundt, enten med mikrofon eller headsæt. Lyden kan høres i en eller begge sale, via de fast installerede højtalere.

Det sammen med den gode akustik i huset, gør (ved rette indstilling) at alle kan høre hvad der bliver sagt. Anlægget er også velegnet til at afspille musik. Så medbring gerne din egen musik, enten på CD, computer, smartphone eller hvad du nu har musikken på.

Det er gratis at benytte Wi-Fi og lydanlæg. Man skal blot bestille det man har brug for, så man kan få instruktion, nøgler og koder til det ønskede udstyr.

lydanlaeg

Projektor

Udover lydanlægget, kan vi tilbyde projektor og stort lærred, hvilket gør Tjæreby Forsamlingshus velegnet til afholdelse af møder, konferencer og andre arrangementer, hvor man har brug for at vise både lyd og billeder, til mange mennesker.

Lærredet er placeret oppe på scenen, så alle i salen kan se fremvisningerne. Projektoren er er monteret i loftet, så det hele passer sammen. Både lærred og projektor betjenes med fjernbetjeninger. Det eneste du skal gøre, er at medbringe en computer med dine fremvisninger, som kobles på netværket.

Det koster et mindre beløb at låne projektor.