Om huset

Tjæreby Forsamlingshus

Tjæreby Forsamlingshus er meget mere end et hus og nogle lokaler, man kan leje til fester, møder og andre sammenkomster.

Det har nærmest udviklet til en kulturinstitution, med en masse forskelligartede aktiviteter, som henvender til folk i alle aldre, både lokalt og regionalt.

Alt dette lader sig kun gøre, ved at en masse mennesker bruger masser af frivillig tid, med at vedligeholde, passe og pleje, servicere og servere, lave mad og i det hele taget gøre Tjæreby Forsamlingshus til et rart sted at være.

Alle disse mennesker (ca. 60) er udover den valgte bestyrelse, folk fra nær og fjern, som har lyst at bidrage med et eller andet, som tillige giver nogle gode oplevelser og en rar fællesskabsfølelse.

Har du lyst at være med i dette fællesskab, så bare mød op til nogle af vore arrangementer, evt. tegne et medlemskab og så gribe fat i en eller anden, eller vores formand Stefan Rasmussen.

NB: For at deltage i disse aktiviteter, er det ikke en betingelse, at man er medlem af den Almennyttige forening Tjæreby Forsamlingshus.

bestyrelse